Op de laatste raadsvergadering van het jaar hebben de Werkendamse SGP-jongeren de raadsleden bedankt voor hun inzet in 2017. Tegelijkertijd klonk er de oproep om jongeren mee bij de lokale politiek te betrekken.

Voorafgaand aan de raadsvergadering van dinsdag 19 december bedankte voorzitter Arie Rijneveld raadsleden, burgemeester, wethouders en griffie voor hun inzet in het afgelopen jaar. Daarnaast riep hij hen op om jongeren meer bij de politiek te betrekken. “De SGP heeft het imago een partij van bedaagde mannen te zijn, maar ze heeft een bloeiende jongerenafdeling. Dat laat u toch niet over zich heenkomen?”

Na deze hartelijke dankwoorden en oproep werd er door een groep SGP-jongeren mooie drinkflessen uitgedeeld aan de raadsleden, met daarop het logo van SGP-jongeren Werkendam. Op het bijbehorende bedankkaartje stond de tekst: “SGP-jongeren Werkendam wil iedereen bedanken die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de lokale politiek en de belangen van de gemeente Werkendam heeft behartigd. Vandaar een klein presentje. Voor het komende jaar wensen we iedereen Gods zegen toe in dit belangrijk werk”. Dit zorgde voor positieve reacties vanuit de raad.