Sinds 2014 is er in Werkendam een actieve afdeling van SGP-jongeren. In de afgelopen jaren zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals debatavonden, ludieke acties, het bezoeken van ouderen en workshops. Om deze activiteiten in de komende jaren voort te kunnen zetten zijn we op zoek naar meerdere nieuwe bestuursleden. Na sollicitatie zullen de verschillende taken onder het nieuwe bestuur worden verdeeld in overleg.

Wat bieden wij je?

  • Je werkt in een enthousiast team;
  • Mogelijkheden tot volgen van cursus;
  • Je ontmoet bijzondere sprekers en politici;
  • Veel vrijheid en creativiteit in het uitvoeren van je functie;
  • Doorgroeimogelijkheden (landelijk en lokaal);
  • Politieke excursies.

Wat verwachten we van je?

  • Voldoende beschikbaarheid voor uitvoeren van je taken;
  • Je bent tussen de 15 en 20 jaar;
  • Je wilt een actieve bijdrage leveren voor de christelijke politiek.

Solliciteren?

Bij ons hoef je geen lange brief te schrijven om aangenomen te worden. Maak je interesse kenbaar via werkendam@sgpj.nl. Geef in de mail aan op welke gebieden jou interesses liggen. Denk hierbij aan communicatie, ledenwerving, activiteiten en social media. ​In een gesprek met elkaar zullen we het er dan uitgebreid over te hebben. Reageren kan tot 4 januari 2019.

We hopen van je te horen!