SGP-jongeren Werkendam kijkt terug op een mooi 2018. We zijn het jaar gestart met een prachtige debatavond over Onderwijs. Een drukbezochte en inhoudsvolle avond met bijzondere sprekers. Tijdens deze avond is ook de voorzittershamer overgedragen van Arie Rijneveld naar Leen Paans die samen met Maarten van der Sluijs (vicevoorzitter) de leiding overneemt. Het gehele jaar door zijn verschillende activiteiten georganiseerd door de commissie Hart & hand voor ouderen. De tweede helft van 2018 stond in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen waarbij we een bijdrage hebben mogen leveren aan het campagneteam van SGP Altena. Verder organiseerden we het Groot verkiezingsdebat van Altena waarbij alle partijen een podium kregen om hun standpunten te verdedigen. In december organiseerde we het gratis busvervoer naar de Mars voor het Leven. Samen met duizenden anderen beleefde we een waardevolle dag. Wij wensen iedereen een goed 2019 toe! En welkom op al onze activiteiten in 2019.