Wie zijn wij?

Wij zijn een team van vier enthousiaste jongeren die vanuit zichzelf de dringende motivatie hebben om activiteiten te organiseren, waarbij ouderen in het middelpunt staan. De commissie wordt op dit moment vormgegeven door Leen Paans, Jantine van Berchum, Jacoline Dalm en Joanne Vink.

 Wat doen wij?

 “Ouderen uit Werkendam en omgeving een aantal keer per jaar met een groep jongeren bezoeken, om hen in hun soms eenzame bestaan veel gezelligheid te bieden.”

Vanuit bovenstaande hoofddoelstelling organiseren wij, en brainstormen wij over de toekomst. In de deze tijden van een toenemend aantal ouderen in onze samenleving, is een stukje bewustwording van zorg aan ouderen een belangrijk onderdeel geworden in ons leven. Zo streven wij ernaar om met zoveel mogelijk enthousiaste jongeren de ouderen in hun soms eenzame bestaan te bezoeken. Dit doen we door gemiddeld drie avonden per jaar te organiseren. Deze avonden organiseren we in zorgcentra in met name Werkendam, en gericht op de toekomst naar een bredere inzet in Gemeente Altena.

Door middel van deze activiteiten willen wij beleving creëren bij zowel ouderen als jongeren. De jongeren, maar zeker ook de ouderen, dienen met een tevreden gevoel terug te kijken op de activiteiten. En wellicht wordt men getriggerd nog meer te willen doen voor onze oudere generatie. Hiernaast streven wij ernaar om zoveel mogelijk herinneringen met iedereen te delen, zodat we een voorbeeld kunnen zijn voor de ‘jongere’ generatie.

Je bent altijd hartelijk welkom om deze avonden bij te wonen zodat we met zoveel mogelijk mensen gezellige activiteiten kunnen doen met de ouderen. Om op de hoogte te blijven, kun je ons volgen op Instagram en de informatie op de website in de gaten houden. Voor meer informatie kunt u/jij ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of telefoon.